Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Escola Tiziana comença el curs escolar amb un nou pati que trenca el monopoli del futbol i el bàsquet

Les escoles Lola Anglada i Tiziana, l’alumnat d’ESO de l’Institut Tiana i l’Escola Bressol Municipal “El més petit de tots” han començat aquest dimecres 6 de setembre el nou curs escolar. El dimarts 12 de setembre serà el torn dels alumnes de batxillerat. L’escola bressol, que enguany acull a un total de 119 alumnes, ha iniciat el període d’adaptació i funcionarà amb normalitat a partir del dia 8.

La novetat més destacada la trobarà l’alumnat de l’Escola Tiziana. Tal com ha informat l’Ajuntament de Tiana, enguany el centre estrena un pati totalment renovat basat en un projecte pedagògic que trenca amb el monopoli del futbol i el bàsquet i que obre la porta a nous jocs i a espais per fer classe a l’aire lliure. La foto que encapçala aquesta notícia és de la visita d’obres que va tenir lloc dimarts dia 5. La renovació del pati del centre s’ha fet gràcies a un procés participatiu en què alumnes, mestres i famílies han pogut dir la seva.

Per altra banda, l’Escola d’Adults de Tiana i Montgat també incorpora una novetat per aquest curs: acompanyaran en l’obtenció de la certificació ACTIC, l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació.

Aquest dimecres també comencen les classes de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Tiana, que enguany acollirà a més alumnes nous de 4 i 5 anys i del grup de lactants.

El curs escolar ha començat a Catalunya amb una convocatòria de vaga de mestres i professors per part d’USTEC, CGT i l’Intersindical “davant l’immobilisme latent i permanent del Departament pel que fa a la recuperació de les condicions laborals, l’estabilització dels treballadors i treballadores i un calendari escolar racional.” Els serveis mínims són d’un de cada tres mestres per classe a infantil, primària i secundària, i del 50% als centres d’educació especial o a les llars d’infants.