Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Descorxada inaugurarà les activitats de la Festa Major amb nou recorregut i més sorpreses

Un any més, la Descorxada inaugurarà aquest dissabte 9 de setembre les activitats de la Festa Major de Sant Cebrià. La Banda Patilla, element indispensable d’aquest acte organitzat per l’entitat juvenil Descorxats, marcarà el ritme del recorregut que es farà pels carrers de Tiana, que comptarà amb quatre parades a establiments del poble i dues en espais autogestionats pels Diables i Descorxats. L’inici serà, com ja és habitual, el Parc Joan Armengol. Ens ho explica la secretària de l’entitat, Andrea Romera:

 

La venda de tiquets començarà a dos quarts de vuit, una hora abans de l’inici del correbars tianenc. El tiquet val onze euros, un euro més si es vol got, i inclou una consumició de cervesa en les sis parades del recorregut i un mocador d’aquesta edició.

Enguany, el recorregut passarà pel Mas Blanc, La Bodega del Mascaró, la Plaça de la Vila, l’Anaït, El Casal i el Parc del Dr. Mascaró. Allà tindrà lloc, a partir de les dotze, la festa final amb la música de Dj Bruguera i Erixen Dj:

 

A més, també tindran lloc més sorpreses que encara no poden desvelar. “Volem començar a fer que la Descorxada sigui una festa del poble i pel poble”, manifesta l’Andrea:

 

En aquesta línia, per exemple, enguany la Descorxada compta amb la col·laboració d’altres entitats del poble: