Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Hípica de Tiana tindrà per primer cop un Casal de Setmana Santa

Per primer cop, l’Hípica de Tiana farà un Casal de Setmana Santa. Seran quatre dies, des del dilluns 26 de març fins al dijous 29, de 9 del matí a 1 del migdia.

La idea de fer aquesta activitat sorgeix de la Laia. Ella és professora d’equitació i, tot i que només porta des del febrer a l’Hípica de Tiana, va proposar la idea perquè ja tenia experiència amb Casals d’altres hípiques. Li van dir que sí, que era una bona manera de crear moviment i per fer que més gent s’interessés per aquest món:

 

L’edat mínima per apuntar-se són 6 anys, i poden venir infants fins als 12 anys. De moment, hi ha 8 nens i nenes apuntats, i aquesta mateixa tarda ja tenia pendent una trucada per afegir-ne dos més. La Laia explica que alguns d’ells ja venen a fer classes a l’hípica, però hi ha d’altres que no n’han fet mai i venen a provar l’experiència. Durant el Casal, faran diferents activitats i cada monitor s’encarregarà de la seva. Ho explica la Laia:

 

Després de Setmana Santa, l’idea és continuar amb aquest Casal durant l’estiu. Si hi hagués prou nens apuntats, diu la Laia, es començaria l’última setmana de juny i duraria tot el juliol:

 

La Laia va començar en el món de l’hípica gràcies al seu pare:

 

Ara, és professora d’equitació i ensenya als seus alumnes, que van des de nens fins a adults, la capacitat de controlar el cavall en tots els àmbits, des de treure’l de la quadra, preparar-lo, netejar-lo i saber-lo portar per la pista. Ella serà una de les monitores del Casal de Setmana Santa de l’Hípica de Tiana.