Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Lídia Heredia obre la setena edició del Tast Tiana

Aquest divendres s’ha donat el tret de sortida a la Setena Edició del Tast Tiana. La periodista badalonina Lídia Heredia ha estat l’encarregada de fer oficial l’inici de la festa gastronòmica i vitivinícola més important del poble. Passades les set de la tarda, Lídia Heredia ha sortit al balcó de l’Ajuntament acompanyada de l’alcaldessa en funcions Esther Pujol. Damunt del balcó hi ha destacat la presència de Jordi Gost, que deixa la regidoria de Promoció Econòmica. També hi han fet acte de presència els nous regidors, que demà seran oficialment anomenats al Ple Constitucional de les 12 del migdia. Lídia Heredia ha fet un pregó senzill i, segons ella, ple de sentiment més que de coneixement. Ha destacat el comerç de proximitat com a forma de viure i la sort que tenim els tianencs de viure en un poble que uneix mar i muntanya.

 

Heredia ha explicat a l’entrevista amb Ràdio Tiana que el programa gastronòmic que presenta, Collita Pròpia, li ha permès conèixer moltes coses sobre la cuina catalana i el producte de proximitat. La periodista badalonina considera que tot el que sigui difondre el món culinari als mitjans de comunicació és positiu.

Caves Parxet també ha visitat l’estand de l’emissora municipal, on ha assegurat que el Tast Tiana els hi ha ajudat a donar-se a conèixer a la zona del Maresme i que estan encantats de participar en un esdeveniment d’aquestes característiques dintre del seu propi poble. Des dels restaurants Can Roca i Mas Blanc també han assegurat que des de la primera edició fins ara han hagut d’augmentar notablement el nombre de racions previstes per aquesta mostra gastronòmica.

En la primera jornada del Tast Tiana, la ràdio també ha rebut la visita de la regidora de Cultura en funcions, Núria Blasco, que ha afirmat que li agradaria repetir al càrrec després del ple de constitució d’aquest dissabte i que durant els últims quatre anys creu que s’han incrementat en gran mesura el nombre de propostes culturals del poble. El regidor de Promoció Econòmica en funcions, Jordi Gost, assegura que ell s’acomiada del consistori “satisfet” amb el treball fet. Respecte al pacte que fan amb el PSC per formar l’equip de govern de cara al següent mandat, l’antic cap de llista dels republicans ha assegurat que, sota la seva opinió, l’aliança no incompleix el document de l’ANC perquè aquest no defineix el concepte de sobiranisme.

 

El programa especial del primer dia del Tast també ha recollit les opinions d’algunes de les persones que han assistit a la mostra gastronòmica des de dintre i fora de Tiana i d’un dels restaurants convidats d’aquest any: el Pati La Morera. El Xiringuito Doctor Mascaró ha recordat que el proper mes de setembre celebraran el seu 10è aniversari amb una sèrie d’activitats especials amb motiu de la Festa Major.

Torna a escoltar el programa sencer:

Part 1

 

Part 2