Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Salvatierra entén que “molts votants d’ERC es pugin sentir decebuts”

El número u de Junts per Tiana, Isaac Salvatierra, compren que “molts votants d’Esquerra Republicana es puguin sentir decebuts” pel pacte entre el PSC i ERC. Assegura que Ricard Fabra, líder dels republicans, no ha explorat cap pacte més que el del PSC. “No hi hagut cap negociació”, diu Salvatierra.

 

El de Junts comenta que aspiraven a un “govern estable, amb majoria d’esquerres, sobiranista i de recuperació de la política per part dels ciutadans. El cap de llista de Junts diu que encara no saben quin és el projecte d’esquerra.

Sobre el compromís amb l’ANC, el líder de l’agrupació creu que el més honest hagués estat ser transparent. I afegeix que ERC no tenia l’obligació de signar el document. Creu que si la intenció era pactar amb el PSC, aleshores, que l’haguessin reeditat.

Salvatierra recorda que tenen clar i ho tenen posat en el programa que per sobre del sobiranisme hi ha “el nostre model de per Tiana”: un poble, viu, verd i transparent.

Pel que fa el “pacte a quatre”, proposat per Junts i la CUP i que ja no és possible, el líder de la llista explica que la finalitat era pressionar convergència. L’objectiu era que el pacte fos realment d’esquerres

Junts per Tiana entrarà per primera vegada al consistori com a oposició. Estan “molts il·lusionats i contents d’entrar a l’Ajuntament”. Som electes i hem de fer sentir la veu dels 725 tianencs que els han votat, comenta Salvatierra.

 

La “nova governança, ha de ser de debò, no ha de ser de paraula” i aclareix que això vol dir que governar plegats, treballar conjuntament i unir esforços”

En el ple de Constitució, els de Junts es votaran si mateixos per “responsabilitat”. El líder de Junts afegeix que  és el que els hi han demanat els seus electors.