Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Little Hero, la nova app: des de Tiana i per a Tiana

Little Hero, “Petit Heroi” en català, és l’aplicació per a tabletes i dispositius mòbils que substitueix les tradicionals pissarres amb gomets que senyalaven les tasques a fer pels nens i nenes. És la idea d’un emprenedor del poble que ja ha arribat a les 5.000 descàrregues de famílies, majoritàriament de Catalunya. Ens ho explica un dels seus fundadors, el tecnòleg tianenc Joan Balés.

 

little hero

Balés va descobrir que a Catalunya hi mancava una aplicació d’aquest tipus i es va inspirar en una que ja funcionava als Estats Units. Little Hero està pensada per a nens i nenes d’entre 4 i 10 anys. Es pot fer servir en família però també de forma comunitària. És per això que els seus fundadors han començat a treballar amb escoles i ajuntaments de diferents poblacions. Entre elles: Barcelona, Granollers, Sant Cugat del Vallès, Reus o Cambrils.

 

little hero

La primera població en apostar-hi, però, ha estat Tiana. Tot i que encara hi ha pocs usuaris de Litlle Hero del poble, aquesta app s’està donant a conèixer des de les escoles. La primera prova es fa amb els alumnes de tercer de primària.

 

Missions de reciclatge

Little Hero Tiana
Little Hero Tiana

Les missions que facin els nens i nenes de Tiana aniran més enllà de l’aplicació habitual. Little Hero ha pensat característiques especials per la gent del poble que utilitzi l’app. En aquest cas, doncs, hi haurà proves que motivaran els petits de la casa a reciclar les escombraries.

 

little hero

Tot i això, qualsevol família que hi estigui interessada hi pot participar. Només necessita una tauleta o un dispositiu mòbil.