Cultura

LLAMP presenta a la sala Estraperlo el seu primer EP

La data del concert on el presentaran, 3 del 3, coincideix amb què aquest serà, també, el seu tercer bolo després d’actuar a Alella, població del Mark Ullod, i en el local d’ABAT de Tiana. Foto: LLAMP. / martalopez

Darrere d’aquesta banda de música emergent tianenca es troben en Pere Esteve, en Mark Ullod, en Xavi Vinaixa, l’Òscar (Rata) i l’Alo. Parlem amb ells.

Marta  López | 02/03/2023 a les 17:23 0
 

El grup tianenc LLAMP presenta aquest divendres 3 de març a la sala Estraperlo de Badalona el seu primer EP, titulat “Claredat”.

 

Darrere d’aquesta banda de música emergent es troben en Pere Esteve, en Mark Ullod, en Xavi Vinaixa, l’Òscar (Rata) i l’Alfons (Alo):

 

LLAMP neix l’any 2020 quan en Pere i en Mark, vells companys d’escenari, contacten amb Vinaixa després de veure’l tocar per les xarxes:

 

De tres van passar a quatre amb la incorporació d’en Rata:

 

Finalment, la formació es va completar l’any 2022 amb l’arribada de l’Alo, veu principal del grup:

 

Tots cinc han aconseguit crear una connexió artística prou sòlida per a aventurar-se a enregistrar el seu primer EP:

 

La data del concert on el presentaran, 3/3, coincideix amb què aquest serà, també, el seu tercer bolo després d’actuar a Alella, població del Mark Ullod, i en el local d’ABAT de Tiana:

 

Aquestes dues actuacions van ser en un ambient proper, a casa. El concert de divendres, però, serà el primer que faran en sala:

 

També serà el primer on presentaran les seves primeres gravacions en estudi, realitzades a finals del mes de gener a l’estudi Infusiones Musicales d’El Masnou. En concret, l’EP “Claredat” recull 4 temes d’estils diferenciats que tenen el rock com a nexe d’unió:

 

Això fa que, ara com ara, LLAMP tingui un repertori eminentment rocker i cantat en català. Tot i això, com a grup emergent, no descarten seguir experimentant amb sonoritats diverses:

 

Ullod explica que van fer una votació per escollir quins temes entrarien a l’EP:

 

Al final, van ser aquests 4 perquè només podien enregistrar-lo en un sol cap de setmana:

 

El concert d’aquest divendres també servirà per homenatjar la sala Locualo? d’El Masnou, un club on s’escoltava música que no sonava a la ràdio comercial a finals dels 90, com el grunge o l’indie:

 

Així doncs, juntament amb el productor badaloní Jordi Godàs (Supersonic DJ) li retran homenatge amb un concert i una sessió de DJ que promet no deixar a ningú indiferent:

 

Des de LLAMP esperen que aquesta sigui la primera de moltes sales on puguin compartir la seva música:

 

Marta López
Marta  López