Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Patge s’emporta 300 cartes pels Reis

Centenars de nens i nenes de Tiana han format una gran filera, arribant fins al carrer, per donar les seves cartes al Patge Reial. El Missatger ha visitat Tiana per recollir els desitjos de gairebé 300 petits i ho ha fet en una de les edicions amb més èxit dels últims anys, segons la regidoria de cultura.

Les noves tecnologies triomfen entre els infants, molts d’ells han demanat videojocs i tauletes. Els regals de la sèrie Violeta també han tingut èxit entre les nenes mentre que els nens es mantenen fidels als clàssics jocs d’scalextric i a les pilotes. “M’estan demanant moltes coses, bàsicament em diuen que m’asseguri de portar bé les cartes als Reis”, ha explicat el mateix Patge.

Tots aquests desitjos els ha pogut conèixer La Local de ben a prop. El mitjà de comunicació municipal ha estat més present que mai en aquesta activitat. Els nens i nenes han pogut fer la carta als reis, també, davant la càmera. Tots ells són els protagonistes del nou vídeo del web d’informació local.

Una altra de les novetats d’enguany és que el Missatger ha estrenat vestimenta durant la seva visita a Tiana. En la seva lluent indumentària hi destaquen els tons morats i daurats. “El vestit era molt adient, de color lila, semblant al de l’arbre de Nadal rosa, ens anem modernitzant”, ha dit la regidora de cultura, Núria Blasco.

El Patge, com ja és tradició, ha fet prometre als menuts que l’any vinent seran més bons a casa.