Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Màrio Tarragó podrà tirar endavant la sèrie de Deivit and Lisa

Finalment ho ha aconseguit: Màrio Tarragó ha reunit els 15.000 euros que necessitava per poder fer la sèrie d’animació Deivit and Lisa. Tot i que encara busquen finançament han obtingut els diners a través de Verkami, una plataforma de donacions per internet.

Han aconseguit la col·laboració de moltes persones anònimes i també de l’Ajuntament de Tiana, que hi ha invertit 3.000 euros. Finalment, el consistori ha fet una aportació per ajudar aquesta websèrie, que parla sobre la tirania de la moda. En Màrio ens explica com hi ha participat l’Ajuntament:

 

Així, el nom de Tiana serà present a la sèrie no només perquè la mare d’un dels personatges és tianenca sinó, també, perquè el poble serà retratat per poder fer algunes escenes. Màrio Tarragó explica que “la silueta de Tiana serà ben visible”. Un poble que, tal com ella explica, l’estima molt i li ho ha demostrat:

 

Amb aquest impuls de Verkami el projecte es fa una mica més gran i entren en joc persones importants. Una de les peces clau de l’equip serà el guionista, amb qui estan negociant. Per això, Tarragó no n’ha volgut desvetllar encara el nom. Sap, però, que serà un dels “pilars del projecte”. Al mateix temps ja estan treballant amb el disseny per poder enllestir la webserie. Des de l’equip no es creien que aquesta iniciativa del mecenatge per internet acabés funcionant:

 

Ara, en Màrio i els seus companys d’equip ja treballen per poder materialitzar el projecte. Segons l’artista podria estar llest cap a juliol, encara que esperen treure’l al setembre.