Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Marta Guàrdia tindrà delegació especial per seguir coordinant la Residència

La regidora Marta Guàrdia continuarà coordinant, amb delegació especial, la Residència i Centre de Dia Sant Cebrià. Així ho ha anunciat l’Ajuntament de Tiana aquest dimecres mitjançant un decret d’alcaldia.

Aquesta delegació especial consisteix en la direcció i gestió d’aquest servei públic, en concret pel que fa a la intervenció temporal de la concessió, “sens perjudici de les facultats inherents a qui exerceixi la delegació genèrica de l’Àrea”.

A l’escrit expliquen que aquest dimarts 30 de març, la fins ara regidora de Benestar social i Cicles de vida ha presentat la seva renúncia a les competències delegades, però ha demanat “poder seguir coordinant la residència i ajudar a la Vila de Tiana amb aquest problema tan greu”.

El decret també avoca provisionalment la gestió directa de les matèries d’aquesta àrea a l’alcaldessa Marta Martorell, que són: infància, adolescència, joventut i gent gran, diversitat funcional, inclusió i plena ciutadana, justícia global, cultura i patrimoni.

Junts per Catalunya Tiana va anunciar fa dues setmanes la seva sortida del govern municipal després que l’alcaldessa cessés al regidor Mateu Hernández per les obres d’un sistema de so a la Sala Albéniz. Ara, els seus dos regidors, Mateu Hernández i Marta Guàrdia, han passat a l’oposició.