Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Poc entreteniment d’estiu pels que no marxen

Ja estem en ple estiu i gran part de la població fa vacances o en farà pròximament. Sota els 30 graus de calor que fa al poble alguns només pensen en marxar. Però només per uns dies: és juliol, sinònim de temps de vacances.

Ràdio Tiana ha parlat amb alguns veïns. Ens expliquen quins són els seus plans:

 

També hi ha els que aprofiten les vacances per gaudir de Tiana i del Maresme. Marxen més endavant o no surten del poble:

 

D’altres encara no ho tenen clar:

 

Els entrevistats han explicat què fan a Tiana durant aquesta època de vacances. Pel que fa a les activitats que es poden fer, la majoria opinen que al poble no hi ha gaire entreteniments. Prefereixen desplaçar-se a poblacions veïnes.

 

Els restaurants aprofiten la temporada

Els que més noten aquesta època de vacances són els responsables dels restaurants de Tiana. La gastronomia és un dels principals punts d’atracció de pobles d’aquesta comarca, també d’aquest. L’època d’estiu incrementa els ingressos del sector, tal i com diu un dels treballadors del Casal, en Ravi:

 

La gastronomia no és la única opció. A Tiana aquest estiu també es podran gaudir de concerts, com ara les Nits de música al Jardí Lola Anglada. La temporada de calor tancarà amb una gran festa: la de Sant Cebrià.