Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Mau Boada porta el multivers sonor d’Esperit! fins al D’acords

El D’acords, el cicle de concerts en petit format, torna aquest diumenge 19 de març a les dotze del migdia al Parc del Dr. Mascaró amb el projecte més personal de Mau Boada, Esperit!, un viatge multi sonor i poètic a través de diferents instruments i atmosferes musicals:

 

Amb Esperit! ja té publicats tres discos de llarga durada, ”Endavant continu” (2011), “La Lluminosa” (2014) i “Ilíada” (2019). Com indica el títol del primer, la seva recerca musical és una màquina que mai s’atura. És per això que en el concert d’aquest diumenge interpretarà temes més recents i altres que l’acompanyen de fa temps, però que han anat variant al llarg dels anys:

 

L’experimentació constant de Boada va acompanyada de la improvisació, especialment durant els seus concerts, que són sempre imprevisibles i estan oberts a la participació del públic:

 

Tiana no serà una excepció. En Mau vindrà amb el seu set d’instruments, efectes sonors i gravacions que ajudaran a crear diferents atmosferes musicals:

 

Abans d’Esperit!, Boada va voltar pel món amb diferents projectes musicals i, fins i tot, una companyia de circ on feia d’home-orquestra. Aquesta experiència es va convertir en la llavor del que és ara:

 

De fet, amb la companyia de circ va arribar a actuar a l’1,2,3 pallasso de Tiana. En Mau destaca el vincle que l’uneix al municipi, que considera una segona casa:

 

Totes les propostes del D’acords són gratuïtes, sense reserva prèvia i funcionen amb taquilla inversa.