Meitat de victòries aquest cap de setmana pels equips tianencs

El CCE Tiana guanya (2-3) patint fins al final

El primer equip del CCE Tiana tenia un desplaçament complicat al camp del Calella. Els tianencs sempre han dominat el marcador. S’han avançat en el primer minut i ha controlat el partit. El problema ha estat a la segona part, on els homes de Oscar Chies han desconnectat i el Calella ho ha aprofitat per remuntar el marcador. Al final, a falta d’un minut el Tiana ha fet el definitiu 2 a 3 que deixava sentenciat el partit i el liderat, que ara mateix és pel CCE. Una victòria patida i que no li agrada a l’entrenador, Oscar Chies

El Bàsquet Tiana perd un partit que tenia guanyat contra l’Argentona (86-83)

El Bàsquet Tiana arribava al partit de l’Argentona sabent les seves possibilitats, sabent que podia caure, però no esperava fer-ho com ha estat el cas, tot al contrari. Partit que tenien controlat, van arribar a anar més de 15 punts per sobre dels locals. Però en 10 minuts fatídics l’equip ha perdut totes les opcions i també el partit. Al final l’entrenador s’ha mostrat molt dur amb els jugadors. Considera que hi ha membres de la plantilla que no estan rendint al millor nivell i creu que cal posar les coses clares. La situació recorda a la que es va viure la temporada passada amb el Blanes, però molt abans, José Luís Martínez

El Futsal Tiana suma una victòria i deixa la porteria imbatuda (2-0)

Partit rodó el que ha fet aquesta setmana el Futsal Tiana. Els tianencs han fet un partit fantàstic que van fer contra el Padre Damian, un dels equips que millor futbol practiquen. Amb la victòria per 2 a 0 en un partit que van controlar per complert, sentencien una manera de jugar que fa que estiguin un nivell per sobre de la resta. Per altra banda els deixa en una còmode quarta posició que els serveix per no passar problemes i situar-se on creu l’entrenador que mereixen estar, Guillermo Castillo

TALL FUTSAL

El Vòlei cau contra el líder (3-0)

No ha pogut ser, el Vòlei Tiana ha caigut contra el líder de la categoria, el Sant Pere per un clar 3 a 0. Les noies de Olaya Raiss no han pogut fer res contra un conjunt que és un dels ferms candidats a pujar de categoria. Aquest és un rival molt fet i no ha donat opcions a un equip com el tianenc, que encara està en construcció. De cara a la propera setmana esperen superar tots els problemes i anar a per totes en un partit que es promet interessant.