Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Menys paelles però mateix ambient festiu

Vint grups han cuinat la seva paella de verdures, peix o carn al concurs d’aquest dijous amb motiu de la Festa Major. Una xifra inferior a la d’altres anys degut, probablement, a la data en la qual s’ha celebrat. Han estat molts els veïns del poble que es passejaven aquest matí amb la samarreta de la Via Catalana i també els que han sortit de Tiana per gaudir del pont.  Dos factors que han influït en la baixada de participants.

Jessica Herrando porta dotze anys participant en aquest concurs i, per ella, els canvis d’assistència en aquesta edició han estat evidents.

 

Tot i així, l’ambient ha estat festiu i agradable. Joaquim Sosa, un altre dels participants habituals, assegura que l’autèntic objectiu del concurs és passar-s’ho bé.

 

I sembla que aquesta meta es segueix assolint any rere any. Més de cent persones s’han reunit aquest dijous al Parc del Dr. Barraguer i algunes d’elles han arribat a primera hora del matí per muntar una bona taula amb carpes que la protegissin del sol. El concurs de paelles continua sent, per tant, una aposta segura de la Festa Major, tot i comptar amb uns 30 anys d’història.