Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Més d’un centenar de persones a la Pedalada al Parc de l’Antic Camp de Futbol

La jornada, emmarcada dins de la setmana de la mobilitat sostenible i segura, s’ha iniciat al Parc de l’Antic Camp de Futbol. Un espai habilitat per acollir un circuit d’habilitats en bicicleta, diversos tallers i vehicles de prova sostenibles, com bicicletes elèctriques o tàndems. També hi havia cadires de rodes, patins o  vehicles no contaminants de l’Ajuntament.

IMG_2755

Des del parc dels Teletubbies, les guanyadores del concurs de Superlectores, han donat la sortida de la pedalada per l’interior del poble. Els més petits han explicat per què es feia la pedalada i en què consistia:

 

Xavier Doñate, regidor de Medi Ambient ha destacat la importància d’aquestes activitats per crear una major conscienciació per contaminar menys

 

Olga Llobet, tècnica de Medi Ambient, ens ha explicat les activitats que es podien fer a la jornada:

 

El públic familiar ha participat a la Pedalada, acompanyat dels Saltamarges, la Policia i les ambulàncies. La majoria de grans i petits anaven en bicicleta, però també hi havia qui anava a peu, en  patins, patinets o cotxets de bebès.

Els que més han suat, però, han estat els pares i mares que acompanyaven la quitxalla, empenyent-los en les pujades o corrent al costat d’ells i elles a les baixades:

 

Un cop finalitzada la Pedalada s’ha calculat la quantitat de CO2 no emesa a l’aire havent fet servir els transports sostenibles: 34,68 Kg. També ha estat el moment de gaudir dels tallers al parc, com el futbolí humà o d’altres vehicles sostenibles.

Al Parc del Tramvia també hi ha hagut d’altres activitats mediambientals per gaudir en família, com un joc de descoberta a través dels sentits anomenat “Sentim el Parc”.