Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Més gent gran per Festa Major

En el programa de la Festa Major de Sant Cebrià d’aquest 2014 destaca la implicació de la gent gran del poble. Una de les grans novetats, en aquest sentit, és la participació de la residència d’avis Sant Cebrià. Des del centre tenen ganes de formar part de la vida del poble i ho volen demostrar convidant les famílies a passar-hi una tarda de Festa Major.

La residència de gent gran
La residència de gent gran

Concretament, el dia de Sant Cebrià, el 16 de setembre, es podrà gaudir de jocs infantils i d’una xocolatada. I és que des de la direcció de la residència creuen que és important que els avis es retrobin amb les festes del seu municipi. Ho ha explicat Sònia Turu.

 

Qui tampoc ha volgut faltar en aquesta ocasió és la gent gran de la Llar. Aquest cop han convidat el duo “Quin ritme” per amenitzar un ball de Festa Major. El seu president, Frederic Corominas, té clar que han de continuar fent poble.

 

Enguany, des de la Llar també ens conviden a participar del “nou itinerari saludable”. Aquesta caminada inclou una visita als treballs de restauració del tramvia, una ruta pel nucli antic del poble i, fins i tot, l’enderroc simbòlic que precedirà les obres de l’obertura del Passeig de la Vilesa.