Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Més obres a la carretera

Hi haurà més obres a la carretera de Tiana. Així ho ha decidit el ple municipal, amb els vots favorables del PSC, ERC, PP i CiU. Aquest cop no tenen res a veure amb l’obertura del Passeig de la Vilesa.

El que es vol és “millorar la seguretat viària” de la carretera BV5008, la que puja de Montgat a Tiana. Es posaran guals als passos de vianants, es col·locaran esquenes d’ase a llocs on hi ha més excessos de velocitat i es millorarà la senyalització, entre d’altres. N’ha parlat l’alcaldessa, Esther Pujol.

 

El ple de febrer ha aprovat un conveni amb la Diputació per tirar-les endavant. Serà aquesta administració qui es farà càrrec dels treballs. Aquests tindran un cost de 23.000 euros.

S’ha aprovat, però, amb una abstenció, la de Gent pel Progrés de Tiana. Aquest grup creu que aquest projecte s’hauria d’haver preparat després de connectar el Passeig de la Vilesa i l’avinguda Isaac Albéniz.

 

Festa l’1 de juny

Com que el dilluns de pasqua granada, el 25 de maig, coincideix amb l’endemà de les eleccions municipals, el dia de festa a Tiana serà l’1 de juny. També serà així a Montgat, Badalona o Barcelona. El dia 16 de setembre continuarà sent una de les Festes Locals, en motiu de Sant Cebrià, patró del poble.