Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Bàsquet Tiana guanya un partit i en perd un altre aquest cap de setmana

Jornada doble aquest cap de setmana pel Bàsquet Tiana. Els de Sunyol Costa se les veien amb el Ripoll i amb el Bescanó en un partit aplaçat. El resultats han estat dispars. Mentre que contra el Ripoll han perdut, contra el Bescanó han guanyat Una jornada que gairebé es podria dir de NBA, encara que com reconeix el mateix entrenador no ha arribat en el millor moment de la temporada. Sunyol Costa

 

Derrota al camp del Ripoll (83-72)amb el basket-average salvat.

El primer partit era el corresponent a la jornada. Els tianencs han caigut contra el Ripoll 83 a 72, rival de la part alta. Els tianencs han vist com en una mala segona part els locals s’han endut el partit. Tot i començar bé i parar els seus homes importants, els de Ripollès han tret uns altres jugadors que han fet un molt bon partit. Fins a 13 triples han arriba a fer els locals. D’aquesta manera el Tiana no ha tingut gairebé opcions i la superioritat ha estat destacada pel mateix entrenador.

 

La bona noticia és que el basket-average no ha estat perdut. Ja que a la primera volta els tianencs van guanyar per 12 punts. Ara només han perdut per 11.

 

L’ajornat el guanyen a casa clar contra el Bescanó 95-80

El partit ajornat, que també han disputat aquest cap de setmana, l’han guanyat sense masses problemes.  Els tianencs s’han imposat a un Bescanó que també acusava el doble partit. El joc ha estat molt més fluid davant un rival que no ha oposat tanta resistència. Sobretot al inici. El Bàsquet Tiana ha estat molt encertat i ha marxat de fins a 25 punts contra un rival que ha arribat una mica apagat. Sunyol Costa

 

Al final 95 a 80 el que deixa al Bàsquet Tiana en una còmode vuitena posició i ja comencen a pensar en el proper rival. El Manlleu, que tot i ser de la zona baixa està fent bons partits darrerament.