El CCE Tiana només pot empatar contra el cuer (2-2)

El CCE Tiana ha començat la segona volta com va començar la lliga, empatant contra la Gramenet B, rival que ocupa la darrera posició. Els de Juan Carlos Giménez no han pogut contra un rival directe i que només portava un punt. Els tianencs han vist com se’ls ha escapat un partit que tenien controlat. En un partit en que marxen dos punts molt importants Juan Carlos Giménez.

El matx ha començat de molt bona manera. Els tianencs han vist com anaven sortint les coses. Tenien opcions i han marcat el primer gol. Cristian Gata obria el marcador i al mateix temps ha fet que el Tiana es creies les opcions de guanyar. Però poc ha durat l’alegria. Els tianencs han vist com la Grama els ha empatat als 5 minuts següents. Amb aquest empat a 1 s’ha arribat al descans.

A la segona part les coses han començat malament pel Tiana. Al minut 65 la Gramenet B s’ha avançat en el marcador i ha deixat el 1 a 2 al electrònic. Tot i això el Tiana ha seguit pressionant i 5 minuts després Ivan Noguera ha fet el empat a 2 que a la par seria definitiu. El fet que els dos gols hagin estat en poc més de 5 minuts demostra la poca concentració de l’equip.

Juan Carlos Giménez: “Contàvem amb aquests punts.”

Aquesta setmana els tianencs han vist com els marxaven tres punts importants. Segons el mateix entrenador creuen que aquests punts eren vitals per aconseguir escalar posicions. Juan Carlos Giménez

Aquest era un partit on el Tiana havia de guanyar per esgarrapar punts que l’apropessin a la zona de permanència. Ara hauran de seguir lluitant. La propera setmana contra el Cabrils, sisè classificat.