Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Més opcions a l’escola d’adults

La oferta de l’Escola d’Adults Timó s’ha ampliat. Si fins ara es podia estudiar el Graduat en educació secundària o un curs de català i altres llengües, ara hi ha més opcions. A partir d’aquest curs, els adults que tinguin ganes de formar-se poden estudiar ensenyaments instrumentals, el Graduat en educació secundària, la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, cursos de català, anglès i, també, cursos d’informàtica.

El servei educatius d’adults d’aquesta escola és compartit entre els ajuntaments de Tiana i Montgat.

 

Què costa un curs a l’Escola Timó?

La nova oferta és un dels motius que ha fet variar els preus d’aquest centre, ja que també hauria augmentat la despesa en personal. 70 euros és el que costarà matricular-se a algun curs de l’Escola Timó. Aquest és el preu que s’ha aprovat al ple municipal davant la proposta de la regidoria d’educació.

Algunes persones, però, pagaran menys. El ple ha aprovat que hi hagi una reducció del 50% per a aturats, majors de 65 anys o membres de famílies nombroses, monoparentals o persones derivades de serveis socials.

Fins ara, el preu que s’havia pagat per les ofertes anteriors era de 64’50 euros el curs. Tot i que la proposta s’ha aprovat per unanimitat, el grup de Convergència i Unió creu que es tracta d’una pujada de preu “considerable”. El regidor d’educació , Jordi Gost, ha recordat que hi ha noves bonificacions i que el canvi de preu és “necessari”.