Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Teatre negre al Festival de Novel·la

Aquest any es tancarà el festival Tiana Negra amb les lectures dramatitzades de dos autors importants en el gènere, ho faran els dos grups de Teatre de Tiana: L’Agrupació Artística del Casal que llegiran: “Assassinat al Club dels Poetes“, de Josep Maria Palau i Camps, i la Societat Recreativa els 9 Pins que interpretaran “De mica en mica s’omple la pica“, de Jaume Fuster.

L’Agrupació Artística del Casal repeteix

La passada edició l’Agrupació Artística de Casal ja hi va participar. L’entitat va fer actuacions a diversos comerços del poble vestits de detectius. Aquest any ha estat molt més elaborat i s’han integrat dintre del festival. En el cas de l’Agrupació llegiran “Assassinat al Club dels Poetes”, que és de Josep Maria Palau i Camps. Des de l’entitat esperen que aquesta segona vegada sigui també positiva, com explicava Enric Monreal, director de la lectura, que fins i tot es planteja que de cara a la propera edició l’entitat podria fer una obra de teatre coincidint amb la programació del Tiana Negra.

 

Els 9 pins primera participació

Els 9 Pins hi participen per primera vegada, ja que l’edició anterior no ho van poder fer. En aquest segon Tiana Negra hi seran llegint un clàssic com Jaume Fuster i el seu: “Mica en mica s’omple la pica“. Amb aquesta actuació s’estrenaran al festival. La mateixa coordinadora d’aquest acte dels 9 Pins, Ester Guardiola, és un molt bon tema que ja van tractar fa temps amb altres obres i que agrada.

 

Al final del festival i després de l’entrega del premi Agustí Vehí hi haurà aquestes lectures dramatitzades que  interpretaran els dos grups de teatre amateur de Tiana.