Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Montgat presenta la plataforma de venda en línia “Aprop Montgat Online”

L’Ajuntament de Montgat i Aprop Online han presentat aquest dijous 18 de març la plataforma de venda en línia “Aprop Montgat Online”, un servei que estarà disponible a partir de dilluns i que permetrà comprar a diversos comerços del poble i rebre les comandes a domicili en un únic lliurament:

 

Durant l’acte, que va tenir lloc a la Sala Pau Casals, van explicar que el servei no estarà disponible només pels montgatins i montgatines, sinó que també està pensat per les poblacions properes com Tiana, Masnou, Teià, Alella i els barris badalonins de Mas Ram, Pomar, Canyadó, La Morera, Manresà i Les Guixeres.

 

De moment, la plataforma inclou més de 2.000 productes de 18 establiments de Montgat, però l’oferta es pot anar ampliant a mesura que s’afegeixin comerços. Ho poden fer a través del qüestionari que han habilitat.

Des de l’Ajuntament de Montgat expliquen que el cost inicial de l’eina l’assumeixen ells i que l’única despesa per al comerç és una comissió per cada venda.

A més, destaquen els beneficis socials i mediambientals d’aquesta iniciativa: un model propi de transport amb furgonetes híbrides no contaminants que produeixen energia reciclable, bicicletes i personal que exerceix de transportista contractats a través del Servei Local d’Ocupació de Montgat.