Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Redescobrint utilitats del vi

La biblioteca Can Baratau ha acollit aquest dissabte el taller que ha ofert l’artista Marta Arañó en què ha ensenyat la tècnica de pintar amb vi. Ha estat de les primeres activitats presencials que ha tornat a acollir l’edifici des del cap de setmana passat.

El taller dirigit per Arañó ha començat amb la projecció de dos vídeos per ensenyar el vi que han utilitzat i per descobrir la tècnica que utilitza la Marta des de fa 7 anys. A partir d’aquí les persones que s’hi han apuntat ja han pogut començar amb la seva obra.

L’artista, ens explica que, a part del llapis i un retolador permanent per fer el dibuix que volguessin, disposaven de diferents tipus de vins per treballar i amb diferents utilitats:

 

Ha insistit en l’últim que comentava que els colors del vi varien segons l’alcohol que té i el temps en repòs que hagi estat. Per últim també tenien una esponja natural i un tap de suro per ajudar a la decoració final del quadre.

La Marta Arañó també explica com ha viscut que aquest sigui el primer taller presencial que fa des de l’agost:

 

La rebuda de les persones que s’han apuntat al taller ha estat molt bona. Han intercanviat dubtes entre ells i han comptat amb la col·laboració de la Marta en tot moment. Al final, amb el quadre acabat de cadascú, se’ls han intercanviat per comparar impressions de l’experiència.

El taller s’ha dut a terme amb totes les mesures de seguretat corresponents en un espai ventilat i amb distància entre els assistents, que estaven en tot moment amb la mascareta.