Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Mor Albert Cussó, el recader de Tiana

Aquest dilluns ha mort Albert Cussó, que va ser recader de Tiana durant molts anys. Cussó estava ingressat des de feia uns mesos a la residència sociosanitària del Carme, a Badalona, on ha mort.

El pare dels Cussó va ser qui va engegar el negoci familiar de recaders, amb un camió amb què transportava petites i mitjanes mercaderies ja els anys 30, abans de la Guerra Civil, a i des de Tiana.

A la dècada dels 50, l’Albert van entrar a treballar al negoci familiar. Anys més tard, juntament amb el seu germà, Josep Maria, ampliarien el negoci, que es va acabar convertir en una petita empresa de transport d’àrids i materials de construcció: Cussó Roque A.

Aquest dimarts, alguns dels seus amics de tota la vida del poble, la Maria Nolis, la Fe Merlos i en Pere Loscos, el recordaven amb molt d’afecte -i un punt d’emoció- com a una persona alegre, vital i molt de la broma:

 

Albert Cussó és germà de Carme Cussó, molt vinculada a Ràdio Tiana des de fa una vintena d’anys i de Josep Maria, molt proper a l’Agrupació Sardanista. Tots tres germans han estat sempre molt actius a la vida social i cultural de de Tiana.

Les restes mortals d’Albert Cussó són al tanatori de Can Ruti. El funeral serà aquest dimecres a les 10.30h, a l’església de Tiana.