Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ricard Fabra: “el matrimoni PSC-ERC per ara va bé, però els divorcis també arriben”

El portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Ricard Fabra, ha dit, en una entrevista a La Local-Ràdio Tiana que la salut de l’actual pacte per governar a l’Ajuntament entre el seu partit i el PSC “és bona”. Tot i això, ha volgut remarcar que “de vegades, els divorcis, arriben”.

 

Aquesta és la tercera entrevista de La Local-Ràdio Tiana als portaveus dels 6 grups municipals -PSC, CDC-Demòcrates, ERC, Junts per Tiana, CUP i PP. En elles, ens expliquen quines són les propostes de les seves formacions pel 2016.

Fabra admet estar preocupat, com a regidor d’Hisenda, per la situació del comerç local tot i que ha volgut recordar que “el comerç tianenc ha de tenir la seva pròpia iniciativa”:

 

A l’entrevista, Ricard Fabra admet que dins l’agrupació local d’Esquerra Republicana va ser difícil prendre la decisió de tornar a pactar amb els socialistes el juny passat per a un segon mandat. En aquest sentit, explica també que hi ha “militants històrics” d’ERC a Tiana que han fet “un pas enrere” arran de la reedició d’aquell pacte:

 

Ricard Fabra presideix el consell municipal de mitjans de comunicació. Tenint en compte que en breu es farà el nomenament del nou director o directora de La Local-Ràdio Tiana, Fabra afirma a l’entrevista que, per a ell, el més important és que la persona que ocupi aquest càrrec “sigui totalment independent, professional i objectiva”:

 

El portaveu republicà remarca, finalment, que l’objectiu del seu grup municipal continúa sent, per sobre de tot, “arribar a tenir consens amb tothom”. Hi ha, doncs, pacte amb el PSC per mesos i anys?. “Se suposa que sí”, diu Ricard Fabra.