Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Mor Joan Pujol, jutge de Pau de Tiana

Ahir a la tarda va morir el sr. Joan Pujol, jutge de Pau titular de Tiana. Joan Pujol tenia 86 anys i en feia 16 que ocupava aquest càrrec. Recentment, al ple extraordinari del mes de juliol, va ser nomenat jutge de pau suplent el sr. Ignasi Plans. Tot i això, Pujol seguia sent el titular d’aquest lloc.

El pare de l’actual alcaldessa, Esther Pujol, s’havia dedicat a l’escultura però, tal com explicava el maig del 2014 en una entrevista a La Local, va haver de canviar de feina i dirigir una fàbrica tèxtil per guanyar-se la vida:

 

Com a jutge de Pau, Joan Pujol va ser el primer que va casar una parella homosexual a Tiana i això, explicava, era una de les coses que el feia sentir orgullós. Per aquest i altres motius, Joan Pujol serà recordat per la seva humanitat. Aquesta part de l’entrevista esmentada n’és una prova:

 

Les despulles de Joan Pujol restaran avui divendres al tanatori de Can Ruti (sala 5), a partir de les 4 de la tarda. El funeral s’oficiarà demà a les 12.45h del migdia al mateix tanatori.

L’Ajuntament de Tiana ha emès un comunicat aquest matí en què els funcionaris municipals que van exercir la secretaria judicial amb el Sr. Pujol, i els actuals funcionaris del Departament de Justícia agraeixen la seva entrega, dedicació i adaptació als canvis legislatius que s’han produït durant aquesta època. Al comunicat, els funcionaris agraeixen també l’amabilitat en el tracte que Joan Pujol va tenir cap a tot el personal, tant del Jutjat de Pau com de l’Ajuntament,  i amb la ciutadania.

El sr. Pujol era un fidel oïent d’aquesta emissora municipal. Enviem, també, des de La Local-Ràdio Tiana el nostre condol a la seva família.