Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Futsal Tiana es marca com a objectiu la part alta de la classificació

Continua la preparació dels equips tianencs per afrontar el primer partit de la Lliga. El Futsal Tiana també es prepara per a una nova temporada, i ho fa amb moltes ganes i amb les energies renovades.

Aquest any tenen un nou integrant al cos tècnic i nous jugadors per afrontar una temporada amb més garanties i amb moltes més ganes que l’anterior. L’equip ja ha disputat un parell d’amistosos i afronta amb optimisme aquesta nova temporada. Ho explica l’entrenador que, un any més, és Víctor Blaya:

 

El tècnic comença la temporada entrenant des del començament. L’any passat no ho va poder fer però aquest any sí: comença des de zero i amb moltes ganes. Blaya ha format un equip compensat i a la seva mida. Tot i això, hi ha variacions respecte la temporada passada. Per això, l’entrenador del Futsal Tiana espera que els nous jugadors serveixin per donar el salt de qualitat que necessita l’entitat:

 

Cares noves però amb el mateix objectiu que la temporada passada: tornar a estar a la part alta de la taula. El Futsal Tiana ha passat una temporada dolenta i no vol que es torni a repetir. Vol superar tots els problemes que la temporada passada el van fer estar pendent, fins i tot en alguns moments, de no baixar. Ara ho tenen clar: lluitar amb Esplais i companyia per ser entre els primers:

 

L’equip té clar quines han de ser les passes per aconseguir tornar a la part alta. Tot i haver començat la preparació per la temporada, la plantilla no està tancada. Encara els falten algunes incorporacions. Busquen jugadors de qualitat que aconsegueixin fer pujar el nivell del Futsal Tiana.