Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La igualtat i el vot participatiu, eixos de l’acte de la CUP ahir a Tiana

Primer acte electoral, en aquesta campanya, de la CUP a Tiana. Ha estat aquest dijous, al Casal, en un acte de petit format que va aplegar una trentena de persones.

Al portaveu municipal de la CUP, Àlex Rosa, el van acompanyar dues figures del moviment social a Catalunya: l’històric militant pels drets LGTB, Eugeni Rodríguez, fundador també del Front d’Alliberament Gai de Catalunya.

 

També va participar a l’acte del Casal Lluc Vinyes Peláez. Vinyes va ser alcalde del Figaró amb la CAF, un col.lectiu assembleari d’esquerres que va governar aquell poble amb majoria absoluta durant 3 anys. Per a Lluc Vinyes, el vot de cada ciutadà ha de tenir un valor participatiu, de gestació de les polítiques que s’aplicaran per les Administracions:

 

Aquest tipus d’actes, de petit format, la CUP els està fent a molts municipis de Catalunya durant aquesta campanya electoral. Tot i això, també hi ha espai pels actes multitudinaris, com es preveu que serà, el proper diumenge 20 per la tarda, l’acte central de campanya de la CUP. Es farà a l’Auditori, a Barcelona, i hi participaran els 3 diputats de la CUP al Parlament David Fernández, Quim Arrufat i Isabel Vallet, els integrants de la llista per Barcelona Antonio Baños, Anna Gabriel i Jose Manel Busqueta, juntament amb integrants de les llistes per Tarragona, Lleida i Girona i l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós. També hi participarà el diputat a Madrid per Amaiur, Sabino Cuadra.