Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Neira (Òmnium Tiana): “L’estelada tornarà a onejar a l’entrada al poble”

Lluís Neira, d’Òmnium Cultural de Tiana, ha ssegurat aquest diumenge que l’estelada tornarà a ser penjada a la rotonda d’entrada al poble. És la seva resposta davant de l’acte dels anomenats “Segadors del Maresme”, que la matinada de dissabte van retirar l’estelada que hi havia a l’entrada a la vila, a més de molts llaços grocs de Tiana. La col.locació de l’estelada a la rotonda de la Creu de Terme va ser un acord de ple del 2015. Per això onejava allà des de l’11 de setembre d’aquell any.

Neira ha assegurat que dilluns vinent, 26 de març, Òmnium i l’ANC tornaran a col·locar l’estelada a l’entrada al poble. Per això, convoquen “tothom” aquell dia a les 8 del vespre a la rotonda de la Creu de Terme:

 

Durant la cita habitual a la Plaça de la Vila dels dilluns a les 8 del vespre, per demanar l’alliberament dels presos polítics, s’ha anunciat aquest canvi de lloc per tornar a hissar l’estelada de nou:

 

Despenjada de l’estelada

La matinada de dissabte, un grup d’encaputxats va retirar l’estelada que hi havia des del setembre del 2015 a la rotonda de l’entrada a Tiana. El grup es diu “Els Segadors del Maresme” i ja ha fet aquesta mateixa acció, durant el mes de març, a altres pobles de la comarca com Vilassar de Mar, Cabrera de Mar, Alella, Calella o Arenys de Mar. Després de cada acció l’han donat a conèixer a la xarxa social. Aquest dissabte van penjar al seu compte de Twitter un vídeo de la despenjada de la bandera independentista a Tiana: