Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Nit accidental de Festa Major

Aquesta mitjanit, mentre alguns ballaven al ritme de la música, diverses ambulàncies han hagut de venir cap a la Festa Major de Tiana. Segons fonts policials, un dels incidents més destacats ha estat una agressió amb arma blanca que ha ferit, lleument, un jove. Aquest ha estat traslladat a l’hospital de Can Ruti i ha pogut tornar a la festa més tard.

A més, també hi ha hagut diverses baralles. Una d’elles ha acabat amb un ferit que ha marxat amb ambulància.

L’elevat consum d’alcohol també ha movilitzat fins a tres ambulàncies al poble. Aquesta nit han estat 2 majors d’edat i un menor els que han patit comes etílics, un d’ells de Tiana.

Tant les baralles com els comes etílics són “fets habituals” en aquest tipus de nits de Festa Major, segons la policia. Expliquen que la massificació de persones i el consum d’alcohol provoquen aquests incidents. De fet, al llarg d’aquesta nit, els agents han hagut de requisar alcohol en diverses ocasions i algunes bengales. A més, hi ha hagut dos robatoris de telèfons mòbils que han pogut ser recuperats, després que la policia identifiqués els lladres. Durant aquesta nit s’havia triplicat l’operatiu policial habitual.

Captura de pantalla 2014-09-14 a la(s) 17.23.38

 

Les mesures de seguretat traslladen els “botellons” d’un parc a l’altre

La regidora de cultura, Núria Blasco, ha explicat a Ràdio Tiana, que l’Ajuntament havia engegat mesures de seguretat per evitar els “botellons” i aquest tipus d’incidents. És per això que, durant la nit, s’han tancat els accessos al parc Salvador Espriu o al carrer Josep París, on es concentraven molts grups per beure alcohol. D’aquesta manera volien intentar concentrar la major part de persones a la plaça de la vila. També s’han posat més punts de llum a diferents parcs i zones de la localitat. Al programa de Festa Major tampoc s’hi trobava informació sobre els “Dj’s” que hi hauria, només s’hi pot llegir: “Ball de Festa Major amb l’orquestra Cimarrón i més…”.

Aquestes mesures de seguretat, però, no haurien impedit els accidents. Els joves han canviat l’espai de “botellón” per l’Antic Camp de Futbol i altres zones del municipi.

Com a conseqüència d’aquests incidents, des de l’Ajuntament s’hauria decidit posar fi a la festa una hora abans del previst.