Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Una plena que conquista totes les edats

Si hi ha una activitat de Festa Major que agrupa persones de totes les edats, aquesta és la plena. Des de petits que han trobat la proposta buscant el programa per internet, fins a àvies que no fallen mai a la cita.

 

Durant aquesta tarda de festes, s’han tornat a omplir les taules i cadires de la Sala Albéniz per confiar en la sort.

 

La propera imatge de la Festa Major Petita

Júlia Campalons recull el seu premi
Júlia Campalons recull el seu premi

Abans de la plena, ha tingut lloc l’entrega de premis del concurs de dibuix infantil. I és que els artistes més joves de la localitat han tingut una nova oportunitat per demostrar el seu talent, dibuixant la Festa Major o, fins i tot, els seus racons preferits del poble.

Júlia Campalons
Júlia Campalons
Claudia Maseguí
Claudia Maseguí
Jana Teixidó
Jana Teixidó
Jana Gracia
Jana Gracia

Enguany, els premis se’ls ha emportat les noies i nenes. La Jana Gracia és qui ha rebut el premi per al grup d’edat fins a 3 anys, la Jana Teixidó per al grup d’entre 4 i 6, la Clàudia Maseguí de 7 a 9 i la Júlia Campalons de 10 a 14. Algun d’aquests dibuixos serà la imatge de la propera Festa Major de Sant Antoni, la “Petita”. Una decisió que prendrà la comissió de festes.

Aquesta tarda també ha pujat a l’escenari de la Sala Albéniz Andrés Ortiz. El dissenyador gràfic ha guanyat el concurs de cartells de la Festa Major d’aquest 2014.