Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Qui sap més sobre el poble?

Els “Puchiboys” han guanyat la sisena edició del concurs de preguntes sobre Tiana: el Buzz Tiana. El grup s’ha fet amb la victòria després d’enfrontar-se a vuit equips en l’eliminatòria, els quarts de final, la semifinal i la final. Algunes de les preguntes que s’han fet enguany han estat quin era l’any d’inauguració de la Sala Albéniz o quin era el color de la cortina de la peixateria Cuní. A més, l’última prova ha estat un homenatge als 20 anys des del incendi del 1994.

Aquest any, a més, ha estat ple de premis. Només per participar, cada grup s’emportava una ampolla de vi Alta Alella i, en funció de la posició final, les recompenses eren superiors. Tot i així, el fet de perdre no ha significat que no es pogués gaudir del concurs. De fet, tots els participants han valorat el Buzz Tiana molt positivament.

 

D’altra banda, la majoria dels concursants asseguren que la competició també és una bona oportunitat per aprendre coses noves.

 

Però també hi ha qui afirma que s’ho sap tot sobre Tiana i que atribueix la derrota als nervis del moment.

 

Independentment de qui ha guanyat o qui ha perdut, l’ambient que s’ha creat aquest diumenge al Xiringuito Doctor Mascaró ha estat de Festa Major. El públic ha animat als participants en tot moment, ha lamentat els seus errors i, fins i tot, a algú se li ha escapat alguna resposta abans que la diguessin els concursants.