Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La sirena dels bombers arriba a temps

La botzina del camió d’escombraries de Tiana…

 

La de la grua…

 

Les sirenes del vehicle de la Policia Local…

 

Les de l’ambulància…

 

Les dels Mossos d’Esquadra…

 

Totes sonant juntes…

 

I per fi, la del camió de Bombers:

 

 

Els Bombers han estat la gran sorpresa d’aquest any. Després d’atendre una emergència, han pogut arribar a temps a l’activitat “Fes sonar les sirenes”. Els anys anteriors, no hi havien pogut participar per l’alerta de l’elevat risc d’incendis. Els seu camió, després de deixar xops els primers que s’hi han apropat, ha format cues de nens i nenes que volien posar-se el casc i encendre totes les alarmes.

El camió dels bombers
El camió dels bombers

En alarma, de fet, ha estat tot el poble durant aquesta tarda. Els protagonistes d’aquest escàndol: els més petits. Tots han volgut formar part dels serveis d’emergència per un dia. Això sí, sembla que el que més els ha agradat és sentir-se policies.

 

Els propis cossos de seguretat han gaudit d’aquesta festa del soroll. Així ens ho ha explicat un dels agents de Tiana, en Paco Morilla, que sembla que s’ho ha passat millor que els nens i les nenes.

 

En total, un camió de Bombers, quatre vehicles de la Policia Local, una furgoneta dels Mossos d’Esquadra, dos vehicles de la Guàrdia Civil, un camió d’escombraries, dues grues, una ambulància i dos vehicles de Creu Roja i un 4×4 dels ADF han aparcat al parc de l’antic camp de futbol per canviar de mans, per una estona.