Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un dilluns a ritme de zumba

Una cinquantena de veïns del poble s’han animat a ballar i fer una mica d’exercici a la Plaça de la Vila amb el zumba, l’esport de moda que té el seu origen als anys noranta. L’activitat l’ha organitzat Duet Sports, un col·laborador habitual de la Festa Major que sempre porta als tianencs alguna activitat esportiva. Segons la directora del centre, Judith Garcia, aquest any han escollit el zumba perquè era una de les seves activitats més noves i de les més atraients pel públic.

 

Al ritme de la música llatina els participants només han hagut d’imitar els passos de ball que els hi marcaven les dues monitores. Segons els veïns, l’activitat ha estat fàcil de seguir, tot i que també hi ha qui s’ha perdut en algun moment.

 

Malgrat tot, l’objectiu inicial de suar, ballar i divertir-se s’ha acomplert i els assistents han acabat força contents amb la master class d’aquest dilluns.

 

La valoració de Duet Sports també ha estat molt positiva ja que, segons la directora Judith Garcia, han aconseguit que “la plaça estigués a rebentar” de gent ballant.

 

 

Per tant, l’activitat ha deixat satisfets tant a organitzadors com assistents. Fins i tot, alguns veïns han demanat informació al final de la classe per poder-se apuntar a les sessions setmanals que fan al centre d’esports.