Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Nolis assumeix el relleu

L’actual portaveu de Convergència i Unió a Tiana, Enric Nolis, assegura estar content amb la decisió que ha pres el seu partit: posant al capdavant de les properes eleccions a Olga Rué. Al 2015 finalitzarà, doncs, la seva etapa com a polític al poble.

 

El cap de l’oposició ha afirmat estar tranquil perquè l’actual regidora de CiU encapçalarà un projecte semblant al que s’ha defensat fins ara. L’Olga Rué és el que necessitaria Tiana, segons el portaveu.

 

La biografia d’Enric Nolis

Enric Nolis va entrar en la política local l’any 2003. A les eleccions d’aquell any era el segon a la llista. Durant el mandat 2003-2007 va començar la feina de portaveu amb el grup a l’oposició. Al 2007 va guanyar més protagonisme sent cap de llista a les eleccions municipals. Aquell any va començar un mandat formant part del govern al costat de Gent Pel Progrés de Tiana, una etapa que s’allargaria fins al 2011. Durant aquests quatre anys va ser el primer tinent d’alcalde de Tiana i el regidor de Promoció Econòmica i Organització Municipal. Al 2011 va repetir com a cap de llista a les eleccions. Els últims anys però ha estat a la cadira de l’oposició, com a portaveu de Convergència i Unió.

 

Entrevista a la ràdio

Dimecres a les 20h Enric Nolis passarà per l’entrevista de l’informatiu de Ràdio Tiana per explicar-nos els seus plans de futur.