Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Olga Rué serà la propera candidata de Convergència

La regidora de Convergència i Unió de l’Ajuntament, Olga Rué, serà la propera candidata a les eleccions municipals de Tiana. Convergència Democràtica l’ha escollit per encapçalar les properes llistes. Ha estat després d’una assemblea que s’ha celebrat aquest dijous al vespre.

 

Aquesta decisió, de cara el 2015, acabarà amb el liderat d’Enric Nolis. L’actual portaveu continuarà al capdavant fins que s’acabi el mandat. Uns anys on CiU ha representat un dels grups principals de l’oposició. Rué creu que era un canvi necessari.

 

Enric Nolis i Olga Rué al ple municipal d'abril
Enric Nolis i Olga Rué al ple municipal d’abril

La futura candidata a alcaldable de Tiana ha explicat que continuarà amb un projecte semblant al que fins ara ha defensat Convergència. Ara els queda parlar amb Unió per anar junts a les llistes. En aquest moment el president d’aquest partit és el regidor Joan Cañada.

Al 2015 farà 20 anys que CiU va perdre l’alcaldia de Tiana. Ara tenen l’esperança de recuperar-la i després d’anunciar aquest relleu han dit que preveuen “bons resultats”. De fet, Convergència i Unió, a les últimes eleccions que hi ha hagut a Catalunya: les del Parlament, va rebre el suport del 41% dels votants. Aquell 25 de novembre es van comptabilitzar més de 4800 vots. Mentrestant, el PSC només va rebre el 8’55% del suport. En canvi, els resultats del 2011 amb les municipals van ser molt diferents per aquests dos grups. Els socialistes van rebre el 27% dels vols i els convergents el 22%. Aquell any es van comptabilitzar més de 3500 vots.

Joan Cañada
Joan Cañada

 

La biografia d’Olga Rué

L’Olga Rué és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i té un Màster en Dret Tributari. És sòcia fundadora de l’empresa biofarmacèutica Archivel Farma i la seva directora general des del 2012. Al 2007 es va presentar, per primera vegada, a les eleccions municipals. Anava de número quatre a les llistes. Es va incorporar com a regidora a mig mandat 2007-2011, quan el seu partit formava part del govern. Va ser regidora d’Hisenda i Governació, substituint Miquel Doltres Blanc, qui va deixar el càrrec per malaltia. Al 2011 va ascendir al número 2 de les llistes i els últims anys ha estat membre de l’oposició.

 

Entrevista a la ràdio

Dilluns a les 20h Ràdio Tiana entrevistarà Olga Rué a l’espai informatiu.