Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Nou club de lectura per a infants de 9 a 12 anys a Can Baratau

La franja de lectors i lectores entre 9 i 12 anys està d’enhorabona a Tiana: a partir del 20 d’octubre, la biblioteca de Tiana estrena club de lectura adreçat a aquesta franja d’edat, és a dir, que estudien 4t i 5è de Primària. El grup tindrà places limitades a 15 nens i nenes, es dirà “La penya dels llibres” i el dinamitzarà, cada tercer divendres de mes, el filòleg Joan De Boer. La directora de Can Baratau, Núria Fàbregas, ens explica per què han triat De Boer com a dinamitzador de “La penya dels llibres”:

 

Cada mes es farà una proposta de llibre per llegir. El mes següent, els infants participants al club de lectura reflexionaran col.lectivament entorn diversos temes i aspectes de l’obra llegida, coordinats per Joan De Boer:

 

Núria Fàbregas creu que la franja d’edat entre 9 i 12 anys necessita aquest estímul perquè, massa sovint, els nens i nenes comencen a deixar de tenir el mateix interès per la lectura que quan eren més menuts:

 

La inscripció a “La penya dels llibres” es pot fer per correu electrònic o bé trucant a Can Baratau. també es pot fer presencialment.

Totes les seccions comencen el curs

Les seccions fixes de la biblioteca de Tiana començaran aviat el curs. Algunes aquest mateix setembre, com el Club de Lectura per adults que farà la primera sessió aquest divendres, dia 22. També seguiran endavant els espais L’Hora del Conte -que es continuarà fent cada 15 dies- i Nascuts per llegir, aquesta, també com fins ara, cada 2 mesos. Finalment, continua endavant també l’exitós Club de Lectura en francès, cada dijous, dirigit per Enriqueta de la Fuente.