Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Noves ajudes per a la residència d’avis

El Ple de Tiana aprova per unanimitat noves ajudes per a la residència d’avis. Aquestes seran per aquells avis als que se’ls hagin tret les ajudes de la dependència que donava la Generalitat i que es van suspendre de manera indefinida el 30 de setembre de 2013. Atesa la situació econòmica i social actual, s’han aprovat una sèrie de descomptes tarifaris per a les places privades de la residència que aniran des de 150 a 300 euros, depenen del grau de dependència. L’ajuda no seria atorgades si aquestes persones rebessin una altra prestació econòmica amb la mateixa finalitat.

Però el tema de la residència d’avis no ha acabat aquí. El regidor de CiU, Enric Nolis, ha criticat l’equip de govern perquè diu que no se’ls ha informat de la “mala situació econòmica” que està passant la residència Sant Cebrià.

 

El regidor d’acció social , Jordi Gost, ha donat per fet que si es porta aquesta proposta al ple és perquè la situació de Brofar, l’empresa concessionària de la residència, no és bona. Segons Gost, aquesta proposta ajudaria a l’empresa a reduir part de les tarifes i aconseguir més ocupació.

 

Tot i això, el regidor d’esquerra ha notificat a Enric Nolis que si volen més informació sobre la situació econòmica de la residència se’ls hi donarà.