Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Olga Rué deixarà la presidència local del partit, el PDCat

Olga Rué deixarà la presidència local del seu partit: Convergència Democràtica fins fa poc, actualment ja Partit Demòcrata Europeu Català (PDCat). La formació, que es troba de ple en el procés de (re)construcció nacional i comarcal, acaba de votar aquest cap de setmana qui integra el consell nacional i les sectorials.Vots, per cert, majoritàriament emesos per internet, assenyala Rué.

Ara només queda decidir els membres dels comitès executius locals i és aquí on Rué fa un pas al costat, seguint així el criteri de la nova formació que els integrants que ocupen càrrecs al partit no n’acumulin:

 

A la reunió de la setmana vinent, doncs, s’informarà els membres del partit que s’obre el període de presentació de candidatures a la presidència del comitè executiu local.

Tal com es preveia, la majoria d’integrants de Convergència han passat a formar part del PDCat, explica Rué, tot i que hi ha algunes diferència respecte l’antic partit:

 

Tot i que el procés de rebre candidatures encara no s’ha obert, Olga Rué sí que té una suggerència a fer pel que fa al possible president del PDCat a Tiana:

 

En qualsevol cas, al llarg del desembre ja se sabrà el nom del nou president o presidenta del partit, així com els dels membres de la seva executiva.

Penjar l’estelada a Tiana

La portaveu del grup municipal del PDCat no ha volgut deixar passar l’ocasió sense opinar sobre el recent episodi de l’estelada a Tiana. Per a Rué, Esquerra és la principal responsable que no es pengés l’estelada. També ha afegit que “el debat sobre si penjar o no l’estelada, ara ja és anecdòtic” i que el problema de fons és un altre:

 

Olga Rué ha tornat a demanar a Ricard Fabra, responsable de l’Àrea de Transició Nacional, que es convoqui una reunio per valorar l’estratègia a seguir els propers mesos, en què es preveu que a Catalunya hi haurà noves detencions de càrrecs electes. Rué augura que a les formacions independentistes municipals els caldrà “tornar a actuar al marge d’ERC” i rebla el clau advertint: “els tianencs que en prenguin nota, d’això.