Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Òscar Camps apadrinarà, dimecres a Tiana, un acte centrat en la solidaritat

El fundador i director de l’ONG Proactiva-Open Arms, Òscar Camps, serà aquest dimecres 30 a Tiana. Participarà a un acte centrat en la solidaritat i la visibilització de la situació de persones refugiades que l’Ajuntament organitza a Can Riera.

Un dels moments centrals de la jornada serà la presentació de la 14a edició del llibre “Relats solidaris de l’esport”, escrit per diversos periodistes esportius i prologat, enguany, per Camps i l’entrenador del Barça, Ernesto Valverde. Els diners de la venda del llibre aniran, aquest any, a Proactiva-Open Arms.

Però això no serà tot aquest dimecres: l’acte de Tiana és la confluència de diverses activitats relacionades amb la solidaritat i les persones refiugiades que es porten a terme, ara mateix, des de Cultura, Esports i Educació. Ho explica la regidora de Cultura i Serveis a les Persones, Núria Blasco:

 

Durant l’acte, els Consells d’Infants (que anguany celebra el seu 5è aniversari) i d’Adolescents seran també protagonistes. Aquests darrers tindran un petit diàleg-debat, transmès en directe per La Local-Ràdio Tiana, amb Òscar Camps.

A l’acte, també es farà la presentació del curtmetratge que estudiants d’ESO de l’institut de Tiana han rodat aquest curs, centrat en Proactiva-Open Arms.

Núria Blasco es mostra satisfeta de com tot plegat ha encaixat de manera “molt fluïda”:

 

Finalment, també es podrà veure, des d’aquell dia a Tiana, una exposició que reflexiona sobre el fet migratori a través del fotoperiodisme de Ruido Photo. Pau Coll, un dels seus fundadors, també és de Tiana.

L’acte començarà a les 19h i l’entrada serà lliure.