Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tallers de cuina, hort urbà i tallers manuals al casal d’aquest estiu a Duet Sports

Del 25 de juny al 3 d’agost, el centre Duet Sports Jordi Marí organitza un casal d’estiu per a infants, nois i noies d’entre 3 i 15 anys. Es realitzaran activitats esportives com les que ofereix Duet durant tot l’any però, a més, els nens i les nenes també podran participar en jocs populars, zumba, bàsquet, futbol, bàdminton, jocs aquàtics i excursions per la natura, entre d’altres. La directora tècnica del centre esportiu, la Susana Guerrero, ho explica detalladament:

 

Com que la franja d’edat és molt àmplia, els nens i nenes s’organitzaran en diferents grups. La Susana en dona més informació:

 

Duet ofereix dos horaris diferents. Un de mitja jornada que comença a les 9 del matí i acaba a la 1 del migdia, i la jornada sencera, que s’inicia a la mateixa hora i acaba a les 5 de la tarda. Ambdues opcions disposen, a més, d’una opció d’acollida una hora abans de l’inici de les activitats.

Els preus van dels 63,40 euros setmanals la mitja jornada fins els 125 euros setmanals la jornada completa. S’aplicarà un descompte a aquelles persones que hi participin més dies. Escoltem el que ens diu la directora tècnica de Duet:

 

Per resoldre qualsevol dubte, es pot trucar al centre directament al telèfon 93 497 03 09 o enviar un correu electrònic a tiana@duetsports.com.