Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Other Pilates uneix el pilates amb el paddle surf a l’Escola del Vent de Badalona

Exercicis de pilates sobre una taula de paddle surf. És el pilates SUP, la proposta que ofereixen per aquest estiu Other Pilates, liderat per la tianenca Elvira Ràfols, i l’Escola del Vent del Club Nàutic Bétulo de Badalona. Tots dos han arribat a un acord per oferir classes lliures a tothom que vulgui apuntar-se, sense la necessitat de ser soci del club.

El passat dissabte 23 de juny es va fer la presentació de l’activitat, amb un matí de portes obertes on es va poder fer una demostració. L’Elvira explica que hi van assistir més de 30 persones:

 

Aquestes classes, doncs, són per a tots els nivells. L’Elvira diu que es poden apuntar tant gent que no ha fet mai pilates com els que ja tenen experiència:

 

A més a més del pilates SUP, també ofereixen una altra disciplina, el Full Body SUP. L’Elvira explica què és:

 

Aquesta setmana ja han començat a fer-se les primeres classes. L’Elvira explica que els horaris van molt lligats al temps, l’estat de la mar i el vent. Per aquest motiu, l’horari és de 9 del matí els dimarts, dissabtes i diumenges i de 7 de la tarda els divendres:

 

Aquests, però, són els horaris fixes. Si hi hagués demanda, també es podrien fer sessions amb grups a convenir, diu l’Elvira. El preu per sessió és de 20 euros i tenen una durada d’una hora i mitja. L’instructora de pilates explica quin és el funcionament de cada sessió:

 

Per poder-se apuntar a una de les sessions programades, es pot fer a través del web d’Other Pilates, enviar un email a reserves@otherpilates.com o trucar al telèfon 699 92 55 69. Les classes es faran, mínim, fins a finals de setembre, amb opcions d’ampliar a l’octubre segons les condicions climatològiques.