Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Pedalejant per un transport sostenible

L’Ajuntament de Tiana proposa que els veïns deixin el cotxe o la moto a casa aquest diumenge i agafin la bicicleta per participar a la Pedalada 2014. En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, el consistori ha organitzat aquest circuit ciclista que recorrerà una part del poble i que se celebra per tercer any consecutiu.

Segons el regidor de Medi Ambient, Héctor González, l’objectiu principal d’aquest esdeveniment és conscienciar als tianencs de la necessitat d’utilitzar vehicles sostenibles per tal de reduir les emissions de CO2 a l’atmosfera. El regidor admet que la indústria automobilística no fomenta els cotxes i motos elèctriques i que, en aquest sentit, encara s’han de fer moltes millores. Tot i així, considera que el canvi també s’ha de veure a la mentalitat dels ciutadans.

 

El consistori, a més, vol fer arribar aquest missatge als més petits, que són els futurs consumidors de vehicles. Per això, Héctor González considera que la millor opció és organitzar activitats lúdiques, esportives i familiars com la Pedalada.

 

Precisament per garantir la participació del jovent, el recorregut que han escollit des de l’Ajuntament de Tiana està pensat per tots els públics, segons assegura el regidor de Medi Ambient.

 

La Pedalada 2014 començarà, doncs, aquest diumenge a les 11 del matí al parc de l’Antic Camp de Futbol. Una jornada que des de l’Ajuntament esperen que tingui tant èxit com els anys anteriors. A més, abans de començar el circuit, s’entregarà el premi del concurs de dibuix “Mobilitat sostenible”, en el qual han participat els nens de les escoles de Tiana durant aquesta setmana.