Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ester Pujol s’incorpora al consell assessor de Jaume Collboni

Les eleccions municipals són l’any vinent i molts polítics ja comencen a preparar-se per la carrera electoral. És per això que l’alcaldable del PSC per Barcelona, Jaume Collboni, ha constituït un consell assessor amb 50 professionals polítics i del món acadèmic i social, entre els quals s’inclou l’alcaldessa de Tiana. Ester Pujol assegura estar molt satisfeta amb aquest vot de confiança que li arriba des del seu partit, especialment després d’haver-se desvinculat de la direcció respecte al tema de la consulta.

 

El nou consell assessor pretén aportar idees a Jaume Collboni per perfilar una Barcelona de futur i treballarà en tres línies diferents: inclusió social dels col·lectius ciutadans, governança també en relació amb l’Àrea Metropolitana i capitalitat de la ciutat. L’alcaldessa de Tiana té clar que li agradaria participar en la línia de governança per estudiar les relacions entre les administracions i els ciutadans, però també de les institucions entre elles.

Pujol assegura que aquest assessorament és essencial per “recuperar una Barcelona socialista” i que farà tot el possible per contribuir a aquest canvi. Tot i així, està convençuda que això no li allunyarà de la política de Tiana perquè ambdues tasques són plenament complementàries.

 

L’alcaldessa compartirà el consell amb altres figures destacades de la política com l’ex-alcalde de Barcelona Jordi Hereu i la també tianenca Caterina Mieras, qui va entrar fa uns mesos a l’executiva del PSC a càrrec de Miquel Iceta. Tot i així, entre els 50 membres d’aquest òrgan també hi ha professionals que estan fora de la política i provenen del món acadèmic o social.