Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Pedro Javier González: “Fer un concert ara és com un miracle”

Les activitats culturals estan tornant a deixar-se veure per Tiana. El clàssic D’acords, els concerts en format petit, han iniciat la temporada d’enguany amb el concert de Pedro Javier González Trio al Parc del Doctor Mascaró a dos quarts d’una del migdia. És el primer concert des de l’agost i que també s’ha fet amb tots els protocols pertinents pel públic i músics a causa de la pandèmia.

Així doncs, el concert ha iniciat primer amb l’actuació de dues cançons interpretades només pel Pedro Javier González i la seva guitarra. Però a continuació ja l’han acompanyat els altres dos membres del trio, en Guillem Aguilar al baix, i en David Domínguez a la percussió. En Pedro, guitarrista i membre principal del trio, explica el recorregut que ha seguit el concert:

 

D’altra banda també ha explicat les sensacions que té tocar ara per ara i la il·lusió i importància que li dona al fet d’haver pogut tornar a tocar tot i la situació actual arreu del món, on ha arribat a dir que “fer un concert ara és com un miracle”:

 

Ha volgut remarcar per últim que el concert s’ha pogut fer en bones condicions en clau pandèmia i que fer-ho a l’aire lliure també ho fa més agradable.

Per la seva banda, en Pau, de l’organització del D’acords, en fa una valoració positiva del primer concert d’aquesta temporada que ha exhaurit les entrades i han hagut de deixar gent fora a causa de l’aforament limitat:

 

Ha defensat que els concerts no tenen per què parar ja que els protocols existeixen i es compleixen, i que per tant permeten el fet de seguir la programació prevista.

Abans d’entrar, tots els assistents han hagut de desinfectar-se les mans amb líquid hidroalcohòlic i se’ls ha pres la temperatura. Evidentment la mascareta també era obligatòria i les cadires s’han distribuït de manera que es pogués mantenir la distància de seguretat.

El públic del D’acords al Doctor Mascaró. Foto: Guillem Francàs