Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Pel PDeCAT-DC és “lamentable” que el PSC hagi col.locat l’afegitó a la pancarta

El PDeCAT-DC troba “lamentable” que el PSC vulgui “marcar distàncies” amb una moció aprovada per la majoria dels regidors i regidores al ple. Pensen que no calia que els socialistes fessin palès que es desmarquen del text de la pancarta. La portaveu d’aquell grup municipal, Olga Rué, respon així a la polèmica decisió adoptada ahir per l’equip de govern d’afegir “Grups municipals CIU, Junts per Tiana, ERC i CUP” a la pancarta “Llibertat presos polítics” que s’ha col.locat al balcó de l’Ajuntament.

Rué creu que, comptat i debatut, l’afegitó de la pancarta desprestigia més que no pas enalteix els socialistes de Tiana:

 

Per al regidor del mateix grup Joan Cañada, haver posat CiU a l’afegitó “és una provocació”:

 

La pancarta “Llibertat presos polítics” ha tornat al balcó municipal després que fa uns 2 mesos la treguessin. Aquest migdia, tanmateix, ha calgut treure-la de nou per preparar la festa de Carnestoltes però tornarà al balcó municipal dissabte per la nit mateix, asseguren fonts municipals. Per Rué i Cañada “no està tan clar que avui calgués treure la pancarta”:

 

Tant Rué com Cañada coincideixen amb la resta de grups municipals sobiranistes que l’alcaldessa hauria de recitificar i treure l’afegit a la pancarta.