Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Persianes obertes al nou mercat de Montgat

Amb el 100% de les parades en marxa i una activitat frenètica. Així ha estat el primer dia del nou mercat de Montgat. Les 20 parades no han parat de treballar en una jornada especial i emotiva per la majoria. L’alcaldessa del poble, Rosa Funtané, s’ha mostrat encantada amb l’obertura.

 

La tarda d’aquest divendres ha destacat per la vida que hi ha haugt al mercat. L’activitat serà constant a partir d’ara. L’Antonia i la Piedad, dues veïnes de Montgat, han volgut ser-hi el primer dia. En valoren el que hi veuen.

 

 

Un mercat amb accent tianenc

La proximitat amb la Virreina fa que el nou mercat de Montgat es converteixi en punt de referència pels veïns que hi viuen. L’alcaldessa, Ester Pujol, assegura però que  no serà cap competència pel comerç de Tiana, que ja treballa de cara el 2017.

 

L’accent tianenc del nou mercat de Montgat el donen les parades on hi ha gent del poble. La Pilar, de l’Oliveta de la Pilar Iglesias, i la Fe Loscos, de Peix viu Andreu, comparteixen l’emoció del dia, una nova etapa pels seus comerços.

 

Tot i els riscos, que comporta el canvi d’ubicació, les primeres impressions no poden ser millors.

 

Després de l’eufòric començament, espera la primera setmana sencera d’activitat. Serà realment aleshores, quan s’obri una nova etapa per tots els implicats.