Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tot a punt per la festa dels 100 anys del tramvia

El compte enrera per la celebració del centenari del tramvia, ja ha començat. Aquesta setmana ha estat atapeïda de feina per als operaris encarregats d’ultimar els darrers detalls de la inauguració del vagó restaurat, la vitrina en què anirà encabit i els seus voltants. Entre aquest divendres i dissabte es col.locaran els plafons de vidre doble que l’envoltaran, els llums i una càmera de seguretat. També s’estan arranjant els voltants.

La festa de reinauguració del tramvia, prevista per diumenge 27 a les 12h del migdia, es traslladarà a la sala d’exposicions del Casal en cas que plogui. Malgrat tot, el programa previst es farà igualment, tal com explica la regidora de Cultura, Núria Blasco:

 

La regidora de Cultura subratlla la importància simbòlica que té aquest retorn del tramvia al poble on va prestar servei fins el 1954:

 

En finalitzar l’acte de diumenge hi haurà copa de cava i projecció de fotografies històriques, també al Casal.

Especial de Ràdio Tiana

La Local-Ràdio Tiana farà un programa especial on entrevistarem moltes de les persones que van gaudir directament del tramvia. També explicarem la història i les millors anècdotes de l’històric transport. Al programa, hi podreu escoltar música que ens traslladarà a aquella època i altres sorpreses que apareixeran durant aquest especial. Com sempre, serà des del 107.2 de la FM o per internet, al nostre portal web de La Local.