Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Pessics de Tiana”, l’únic dolç de “La Cuina del Maresme”

La cuina de la Margarida Vilaró ha estat l’escollida del poble. Aquesta primavera, les biblioteques de la comarca han publicat el llibre de receptes “La cuina del Maresme”. Qui ha representat la gastronomia tianenca, aquest cop, ha estat ella. I és que gràcies al bloc “El món de la cuina” ha arribat a moltes cases, amb més de 250 receptes.

El jardí: una font d'inspiració per a la seva cuina
El jardí: una font d’inspiració per a la seva cuina

 

Tiana és el poble que aporta dolçor a aquest receptari de plats de la comarca. Vilaró ha escollit “Pessics de Tiana”: els ingredients i els passos per fer unes bones postres.

Recepta "Pessics de Tiana"
Recepta “Pessics de Tiana”

 

Unes postres, que tal i com indica el seu nom, tenen a veure amb el propi poble.

 

Les biblioteques publiquen “La Cuina del Maresme”

DSC07734

La guia de recursos “La cuina del Maresme” s’ha editat deu anys després que les Biblioteques Municipals del Maresme publiquessin, també conjuntament, “Els Plats del Maresme”, l’any 2004. L’èxit d’aquest primer llibre els ha animat a repetir l’experiència amb plats propis de la comarca. Entre les pàgines hi podem trobar receptes d’alguns dels restaurants més prestigiosos de cada població. Entre ells: el Cuinalella, d’Alella, l’Espai Gastronòmic Mar, d’Arenys de Mar, l’Hort de les Monges, de Cabrils o el Nou-Cents, de Mataró. Tiana, però, és l’únic municipi que ha escollit una veïna per fer-ho. El motiu d’escollir la Margarida Vilaró hauria estat l’èxit del seu bloc de receptes.

 

La Biblioteca dedica el juny a la cuina

Aquest divendres, a les 19.00h, la pròpia Margarida Vilaró presentarà aquest llibre a Can Baratau.

DSC07735

La Biblioteca Municipal ha decidit dedicar el mes de juny a la gastronomia, per acompanyar la celebració del Tast Tiana al poble. Així doncs, es podran trobar tot tipus de llibres de cuina, com, per exemple, els de la pròpia padrina del Tast: Carme Ruscalleda.