Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Estalvi per partida doble

Des de l’Ajuntament de Tiana s’han engegat diferents activitats en motiu de la Setmana de l’Energia Sostenible. Un del seus objectius principals és conscienciar als adults que el control de la despesa de certs electrodomèstics pot reduir considerablement la factura elèctrica.

Per aquest motiu, l’Ajuntament cedeix un comptador intel·ligent durant un mes a qualsevol veí que ho demani i de manera completament gratuïta. Segons el regidor de medi ambient, Héctor González, aquest mecanisme permet descobrir la gran despesa que es produeix amb certs hàbits de consum molt normals per a tothom.

 

A més, a través de l’Ajuntament de Tiana, qualsevol tianenc pot concertar una auditoria energètica. En aquest cas, un expert es desplaça a casa del veí i comprova com pot retallar la seva despesa elèctrica. Héctor González assegura que encara que es pensi que s’està estalviant sempre va bé comprovar-ho. Segons ell, els cinc voluntaris que es van presentar l’any passat per fer una auditoria se’n varen emportar una bona sorpresa.

 

Tant els comptadors com les auditories s’han de demanar a través del correu electrònic mediambient.tiana@tiana.cat o trucant al telèfon 933955107.